• 0 0

0-3 m²

0 - 3 m2 drivhuse

Rigtigt mange ønsker at have mulighed for, at dyrke sine egne blomster, grøntsager og krydderurter, men har ikke pladsen til et traditionelt drivhus.

Til dig, som gerne vil finde havemennesket frem, men som ikke har plads til et traditionelt, fritstående drivhus eller et orangeri, har vi her en optimal kompromisløsning. Du kan nemlig få et minidrivhus fra 0-3 m2, som kan stå på eksempelvis din altan eller terrasse.

I vores sortiment findes flere såkaldte minidrivhuse, der let kan være på en lejlighedsaltan eller i en lille byhave.

 

Skab din egen byhave

Med et minidrivhus i glas kan du lave din egen byhave, hvor du kan plante krydderurter, chilier, tomater, agurker og andet godt. Du kan eksperimentere med, hvilken chilisort der er perfekt til en omgang chili con carne, eller hvilken tomatsort, du skal bruge til tomatsalaten. Få inspiration til, hvad du ellers kan dyrke i dit minidrivhus her.

 

Et frirum fra det travle byliv

Selvom du måske bor i byen, kan du med et mini-væksthus trække dig tilbage og få naturen helt tæt på. Placer en lænestol ved siden af dit mindrivhus, og nyd duften og synet af spirende natur.

 

Modeller

Hos Juliana Drivhuse A/S har vi flere varianter af minidrivhuse. Vi forhandler de populære mærker:

Juliana

Halls

 

Julianas force er, at de fremstilles på danske fabrikker. I Danmark er der høje kvalitetskrav blandt andet grundet skiftende vejrforhold, hvor vi ofte kan opleve blandt andet kraftig vind. Det betyder, at Juliana minidrivhuse er robuste, og kan holde til det danske vejr. Det har gjort Juliana drivhuse til de mest populære i Skandinavien.

Minidrivhusene er typisk designet med skydedøre, som dermed ikke tager meget plads.

Er du rent æstetisk til et mere traditionelt minidrivhus, kan du vælge Halls. Halls er det første firma som masseproducerede drivhuse til private ejendomme. Dets kendetegn er en ældre engelsk havetradition, som er særdeles populær, også i dag. Minidrivhuse fra Halls fås i forskellige modeller og størrelser, så du kan finde et, der passer til det udeareal, du har til rådighed.

 

Få endnu mere smagfuld mad

Med din egen køkkenhave bestående af friske grøntsager og krydderurter, er du sikret det bedste udgangspunkt for en vellykket middag. Det giver bare lige det ekstra.

Laver du for eksempel en simreret, så kom din yndlings krydderurt i og top til sidst retten med endnu flere krydderurter. Det giver en formidabel smag, som tørrede krydderurter ikke kan hamle op med. Og skal du have tilbehør til, så kan du med fordel have salat, tomat og andet, du holder af, i køkkenhaven. Det kunne også være avokado, squash eller frugter, som giver sødme og syrlighed til mange retter.

 

Hvilken type drivhusglas skal man vælge?

Drivhusene kommer som udgangspunkt med 3 forskellige slags ruder.
Polycarbonat, delt glas eller hærdet glas i hele baner.

 

Alt efter drivhusets funktion anbefaler vi forskellige typer af ruder.

Polycarbonat

En fordel ved et drivhus lavet med polycarbonat ruder er den beskyttelse og isolering, som panelerne giver drivhuset. Med panelerne sikrer du, at dine planter kan holde sig varme i drivhuset i længere tid og solen ikke rammer planterne direkte som i et glasdrivhus. Afhængigt af hvordan du ønsker at drivhuset skal være, og din brug af drivhuset, anbefaler vi oftest kun polycarbonatversionen til gartnere, der ønsker at bruge drivhuset som væksthus for planter.

Delt glas

Fordelen ved denne type glas, er at det er nemmere at køre til glarmesteren selv og få lavet et nyt glas til ens drivhus, hvis uheldet skulle være ude og en rude er gået. Ulempen ved delt glas er dog at når det går i stykker er det i store stykker og man kan derfor skære sig nemmere end ved hærdet glas.
Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler som kan skinne direkte igennem ruderne, derfor er det en fordel og anbefaling at du husker at beskytte både dig selv og dine planer mod den direkte sollys med skyggenet eller skyggepasta. 

Hærdet glas i hele baner

Vi anbefaler et drivhus i aluminium med hærdet glas til hobbygartneren, der også gerne vil sidde i drivhuset og samtidig nyde haven omkring det. Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler, så at installere skyggenet og/eller bruge skyggepasta i drivhuset vil oftest være en fordel. Vi anbefaler altid hærdet glas frem for almindeligt glas, da hærdet glas vil bryde i små stykker, hvis det går i stykker frem for store skår som almindeligt glas.

Hvilken slags fundament skal man vælge til drivhuset?

Til ethvert drivhus anbefaler vi vores stålfundament til at montere drivhuset sikkert på jorden. Vores fundament har ankre, der er støbt ned i jorden. Det vigtigste ved montering af fundamentet er, at det er plant, ellers vil det ikke være muligt at indføre glasset. 

Find vores fundamenter her.

Hvis du stadig er usikker på beslutningen, så besøg vores showrooms/butikker i Odense, Aalborg eller Næstved eller kontakt vores kundeservice. Her står vores eksperter klar til at rådgive dig om køb af drivhus.