• 0 0

15-21 m²

15 - 21,4 m2 drivhuse

Et stort drivhus er til dig som ønsker ekstra mange planter, urter, frugter og grøntsager i dit drivhus. Med et stort drivhus har du mange muligheder for at opnå den bedste og mest optimale indretning til dine behov. 

Ønsker du at kunne slænge dig hen i din grønne oase imens dine planter vokser, så er der også rig mulighed for i de fleste af husene, at indrette dig med eksempelvis hængekøje, stole og borde. 

Du kan også bruge drivhusene som en ekstra stue som blot er placeret i haven. Du kan forlænge dine sommeraftener til langt ud på natten og stadig holde varmen imens du kigger på stjernehimlen.

Store drivhuse til alle slags drivhusdrømme

Alle vores store drivhuse er af høj kvalitet. Uanset hvilke kriterier du har til et stort drivhus, så er vi sikre på at vi har et til lige netop dine behov. 

Vi har både store almindelige drivhuse, vægdrivhuse, atrium drivhus og orangeri - Altså har vi sørget for at have et sortiement hvor vi ikke går på kompromis for at opfylde dine ønsker.

Et stort drivhus kan placeres på både græs, fliser og på eksempelvis en terrasse. Mulighederne er mange og ønsker du råd og vejledning til hvordan du får mest ud af dit drivhus og placeringen af dette, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente rådgivning.

Med et stort drivhus kan du få plads til det hele uanset om du er den ambitiøse haveejer eller ønsker at dyrke fællesskabet på matriklen. Vores store drivhuse indbyder både på idyl og klassisk drivhusstil når det er bedst.

Hvilken type drivhusglas skal man vælge?

Drivhusene kommer som udgangspunkt med 3 forskellige slags ruder.
Polycarbonat, delt glas eller hærdet glas i hele baner.

 

Alt efter drivhusets funktion anbefaler vi forskellige typer af ruder.

Polycarbonat

En fordel ved et drivhus lavet med polycarbonat ruder er den beskyttelse og isolering, som panelerne giver drivhuset. Med panelerne sikrer du, at dine planter kan holde sig varme i drivhuset i længere tid og solen ikke rammer planterne direkte som i et glasdrivhus. Afhængigt af hvordan du ønsker at drivhuset skal være, og din brug af drivhuset, anbefaler vi oftest kun polycarbonatversionen til gartnere, der ønsker at bruge drivhuset som væksthus for planter.

Delt glas

Fordelen ved denne type glas, er at det er nemmere at køre til glarmesteren selv og få lavet et nyt glas til ens drivhus, hvis uheldet skulle være ude og en rude er gået. Ulempen ved delt glas er dog at når det går i stykker er det i store stykker og man kan derfor skære sig nemmere end ved hærdet glas.
Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler som kan skinne direkte igennem ruderne, derfor er det en fordel og anbefaling at du husker at beskytte både dig selv og dine planer mod den direkte sollys med skyggenet eller skyggepasta. 

Hærdet glas i hele baner

Vi anbefaler et drivhus i aluminium med hærdet glas til hobbygartneren, der også gerne vil sidde i drivhuset og samtidig nyde haven omkring det. Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler, så at installere skyggenet og/eller bruge skyggepasta i drivhuset vil oftest være en fordel. Vi anbefaler altid hærdet glas frem for almindeligt glas, da hærdet glas vil bryde i små stykker, hvis det går i stykker frem for store skår som almindeligt glas.

Hvilken slags fundament skal man vælge til drivhuset?

Til ethvert drivhus anbefaler vi vores stålfundament til at montere drivhuset sikkert på jorden. Vores fundament har ankre, der er støbt ned i jorden. Det vigtigste ved montering af fundamentet er, at det er plant, ellers vil det ikke være muligt at indføre glasset. 

Find vores fundamenter her.

Hvis du stadig er usikker på beslutningen, så besøg vores showrooms/butikker i Odense, Aalborg eller Næstved eller kontakt vores kundeservice. Her står vores eksperter klar til at rådgive dig om køb af drivhus.