Vær klar til foråret - Se vores Kampagne her og spar 15%

  • 0 0

3-7 m²

3 - 7 m2 drivhuse

Det skal være alle forundt at kunne nyde de mange gode muligheder ved et drivhus. Derfor forhandler vi drivhuse i mange forskellige størrelser og modeller her hos Juliana Drivhuse, hvor du blandt andet finder små drivhuse til altanen eller til den lille have med begrænset plads. Det kan også være, at du er nybegynder og gerne lige vil prøve dig frem med et mindre drivhus, før du investerer i en større model. Vi har små drivhuse til ethvert behov, så gå endelig på opdagelse i sortimentet, og se, hvad vi har at tilbyde dig.

De bedste små drivhuse af høj kvalitet

Vores drivhuse er alle af høj kvalitet. Det gælder også hvis du ska bruge et lille drivhus, der nemt kan passes ind på begrænset plads i haven eller på altanen. I udvalget finder du både almindelige drivhuse i miniformat samt diverse vægdrivhuse, der udgør en fleksibel og pladsbesparende løsning til dig, der drømmer om at eje et drivhus, men som måske ikke nødvendigvis har så meget plads til rådighed. Vores små drivhuse kan også være et godt supplement til et større drivhus, hvis du allerede er drivhusejer, men du trænger til at udvide. Et lille drivhus har også masser at byde på, og du får mange af de samme muligheder som i et større drivhus – blot i mindre skala, hvilket fint opfylder behovet for mange. 

 

Køb et lille drivhus til haven eller altanen online

Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem her på siden. Vi har små drivhuse i mange forskellige designs for enhver smag og til alle behov, og du kan trygt handle online her hos os. Når du har fundet dit ønskede drivhus, er det blot om at få lagt det i kurven, så du kan gennemføre din bestilling. Så lander dit lille drivhus hjemme hos dig inden længe.

 

Hvilken type drivhusglas skal man vælge?

Drivhusene kommer som udgangspunkt med 3 forskellige slags ruder.
Polycarbonat, delt glas eller hærdet glas i hele baner.

 

Alt efter drivhusets funktion anbefaler vi forskellige typer af ruder.

Polycarbonat

En fordel ved et drivhus lavet med polycarbonat ruder er den beskyttelse og isolering, som panelerne giver drivhuset. Med panelerne sikrer du, at dine planter kan holde sig varme i drivhuset i længere tid og solen ikke rammer planterne direkte som i et glasdrivhus. Afhængigt af hvordan du ønsker at drivhuset skal være, og din brug af drivhuset, anbefaler vi oftest kun polycarbonatversionen til gartnere, der ønsker at bruge drivhuset som væksthus for planter.

Delt glas

Fordelen ved denne type glas, er at det er nemmere at køre til glarmesteren selv og få lavet et nyt glas til ens drivhus, hvis uheldet skulle være ude og en rude er gået. Ulempen ved delt glas er dog at når det går i stykker er det i store stykker og man kan derfor skære sig nemmere end ved hærdet glas.
Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler som kan skinne direkte igennem ruderne, derfor er det en fordel og anbefaling at du husker at beskytte både dig selv og dine planer mod den direkte sollys med skyggenet eller skyggepasta. 

Hærdet glas i hele baner

Vi anbefaler et drivhus i aluminium med hærdet glas til hobbygartneren, der også gerne vil sidde i drivhuset og samtidig nyde haven omkring det. Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler, så at installere skyggenet og/eller bruge skyggepasta i drivhuset vil oftest være en fordel. Vi anbefaler altid hærdet glas frem for almindeligt glas, da hærdet glas vil bryde i små stykker, hvis det går i stykker frem for store skår som almindeligt glas.

Hvilken slags fundament skal man vælge til drivhuset?

Til ethvert drivhus anbefaler vi vores stålfundament til at montere drivhuset sikkert på jorden. Vores fundament har ankre, der er støbt ned i jorden. Det vigtigste ved montering af fundamentet er, at det er plant, ellers vil det ikke være muligt at indføre glasset. 

Find vores fundamenter her.

Hvis du stadig er usikker på beslutningen, så besøg vores showrooms/butikker i Odense, Aalborg eller Næstved eller kontakt vores kundeservice. Her står vores eksperter klar til at rådgive dig om køb af drivhus.