Vær klar til foråret - Se vores Kampagne her og spar 15%

  • 0 0

6 kantet drivhus

Drømmer du om et anderledes drivhus, er et 6-kantet drivhus eller et atrium bestemt et spændende bud. Der er noget nærmest majestætisk over det spektakulære design, og drivhuset vil blive svært ikke at bemærke i haven.

1 Produkter
Indstillinger

Mange smukke, sekskantede drivhuse

Et 6-kantet drivhus giver dig et væld af indretningsmuligheder, og du kan bruge dit drivhus både til dyrkning af planter og til almindelig afslapning hele året rundt. På grund af formen minder et 6-kantet drivhus mest af alt om en pavillon, der vil stå elegant i enhver have – klar til brug til netop det eller de projekter, du går og ønsker dig.

Afhængigt af placering får du et godt udsyn til resten af haven, hvor du kan følge årstiderne skifte, imens du er i læ for både regn og blæst, der desværre er en stor del af både forår, sommer, efterår og vinter her i det danske land. På de gode, varme dage kan du veksle imellem at bruge tid i drivhuset og at bruge tid udendørs i selve haven. Drivhuset forlænger dine muligheder for at nyde din have året rundt, så du får mere ud af dine grønne omgivelser.

 

Køb dit 6-kantede drivhus online hos Juliana Drivhuse

Vi har de bedste kvalitetsdrivhuse på markedet, og køber du drivhus hos os, er du garanteret en investering, som du kan have glæde af igennem rigtig mange år. Dyrk tiden i drivhuset som dit helt eget projekt og pusterum fra hverdagen, eller inviter hele familien med indenfor, og lad alle være med til at pusle rundt i drivhuset. Mulighederne er mange, så bestil dit nye, 6-kantede drivhus her i dag!