• 0 0

Juliana Drivhuse fylder 60 år

Historien fra 1963 og frem til i dag

Juliana Drivhuse A/S kan i år fejre 60-års jubilæum i år!

Virksomheden havde sin spæde start tilbage i år 1963, hvor Mogens A. Stærmose grundlagde den virksomhed som i dag bærer navnet Juliana Drivhuse A/S. 
Virksomheden trådte sine første skridt i Mogens Stærmoses kælder, på hans private adresse i Odense. I kælderen blev der udviklet og fremstillet de velkendte paraplytørrestativer. Senere hen, en gang i 1970’erne begyndte virksomheden på fremstillingen af drivhuse.

Bo Stærmose, Mogens Stærmoses søn, overtog tilbage i 1983 virksomheden. Dette blev til det første af de to generationsskifter som virksomheden den dag i dag har været gennem. Bo Stærmose sørgede for at ekspandere til nye nært omliggende markeder. Han fik eksporten af drivhuse til resten af Skandinavien og Tyskland.

Nikolaj Stærmose, Bo Stærmoses søn og Mogens Stærmoses barnebarn har siden 2015 været daglig leder og ejer af Juliana Drivhuse A/S. Det andet generationsskifte var undervejs siden 2009, og Nikolaj Stærmose – Som ellers havde læst en cand.mag. i historie - endte alligevel med at gå i familiens fodspor. 
Nikolaj Stærmose har drevet forretningen i en nyere og mere digital retning, stadig med fokus på at bibeholde drivhuscentrene i både Danmark, England og Tyskland.

Bo Stærmose ønskede tilbage i omkring år 2000 at brede aktiviteterne yderligere ud. Derfor opkøbte han postkasseproducenten Allux i år 2001. 
I 2009 opkøbte Juliana Drivhuse A/S Halls – Verdens ældste drivhusproducent fra England. Året efter gik Juliana Drivhuse A/S skridtet videre og opkøbte endnu en engelsk drivhusproducent, Gabriel Ash, som fremstiller eksklusive drivhuse i canadisk cedertræ.

Fremstillingen af Juliana drivhuse har fra virksomhedens start og helt frem til i dag, været bibeholdt i Odense. Derfor er Juliana Drivhuse A/S også stolte af, at alle Juliana drivhuse altid er blevet- og stadig bliver fremstillet på fabrikken i Odense. Derfor kan du være helt sikker på, at Juliana Drivhuse A/S med 60-års erfaring stadig leverer de bedste drivhuse i en god og solid dansk kvalitet. 

Juliana Jubii 60 Limited Edition

Det helt nye og unikke jubilæumsdrivhus - Som kun bliver fremstillet i begrænset antal!
Drivhusprofilerne er sortlakeret, der er funktionelle dobbeltdøre i langsiden og drivhuset har intet mindre end 6 tagvinduer!
Drivhuset er på hele 15 m2 og med dens høje sider giver det et fantastisk udendørsrum.

Hvis du tænker, at du har set drivhusmodellen før, så tager du ikke helt fejl. Den er nemlig inspireret af bestseller-drivhuset Juliana Premium.