• 0 0

Presseevent

Charlotte Garby, direktør for Haveselskabet løfter sløret for de mange inspirerende og nye måder at dyrke og nyde haven på.

Juliana er repræsenteret til årets CPH Garden som sponsor og har derudover et stort standområde. 

Området byder på både bredden i drivhusmulighederne og mulighederne med drivhuse. Der vil være forskellige drivhusmodeller i både lakeret aluminium og i cedertræ i størrelser lige fra by-/altan drivhuse til de store drivhuse.

I år er fokus mere på drivhuslivet og fremtidens visioner for drivhus- og haveliv. Der bliver delt viden om drivhusets mange muligheder og alt det, som folk kan høste fra deres drivhus. 

"Vi glæder os meget til at dele vores drivhusbegejstring med de mange besøgende. Det er en fornøjelse at møde de mange andre havenørder, og det er berigende at tale med hver og én – som spænder lige fra drivhusdrømmere til drivhusentusiaster," siger Julianas ejer og direktør Nikolaj Stærmose

Designer Catrine Hancke samarbejder med pej gruppen og sætter det mentale helbred i fokus.

Teamet rekreation, stilhed og nærvær kommer til udtryk i at holde støj ude og skrue ned for lyd, duft og synsindtryk, men derimod fremhæve følesansen:

Haven skal opleves med alle sanser. Haven tegnes, så den ikke kan overskues udefra, da rummet skal kunne lukke også visuel støj ude. Publikum inviteres derfor indenfor i haven. 

Haven bliver et grønt rum, med få - meget lækre - materialer. Både beplantning og materialer vil have et roligt, afdæmpet udtryk, med fokus på former og taktilitet. 

Classic goes Green med en Verner Panton stol.

Der er ingen grænser for hvordan "havestole" kan udsmykkes. Tine Mouritsen og Camilla Hugger Tarp står bag blomsterstolen, som bliver en del af de otte showhaver til årets CPH Garden. 

"Jeg vil gerne trække vores klassiske møbler, rum og hjem ud i haven, men ikke bare med beplantning og havemøbler. Det er altid en anelse angstprovokerende at lave et 'hack' af en velkendt klassiker, men det skal samtidig også helst være et møbel, som de fleste vil kunne genkende," fortæller Tine Mouritsen.