• 0 0

Halls drivhuse

Det skal være alle forundt at eje et lækkert kvalitetsdrivhus fra Halls. Derfor finder du et stort udvalg af drivhuse fra Halls’ mange populære serier online her hos os. Det giver dig rig mulighed for at finde et Halls-drivhus, der passer til dine praktiske behov og til de store drømme for din have.

 

Historien om engelske Halls

Historien bag Halls-drivhuse går helt tilbage til 1936, hvor engelske Halls, som det første firma i verden, begyndte at producere drivhuse til private med udgangspunkt i vedligeholdelsesfrit aluminium. Kriterierne for drivhusene var selvfølgelig – og er stadig den dag i dag – at de skulle være af høj kvalitet, og at de skulle være lette at samle, så du som drivhusejer har muligheden for at samle dit drivhus og komme i gang med at få glæde af det på én og samme weekend.

Halls dyrker essensen af den gamle, engelske havetradition, og i deres brede produktsortiment finder du drivhuse i flere forskellige serier, prisklasser og størrelser. Der findes derfor Halls-drivhuse til både nybegynderen samt den mere garvede haveentusiast, og hos drivhuscenter.dk finder du drivhuse fra alle Halls’ populære serier. I dag er Halls ejet af Dansk Juliana, der har sit hovedkontor i Odense, og dermed er de engelske drivhuse for alvor blevet udbredt hos de danske haveejere. Halls-drivhuse er en international succes, der bare vokser og vokser år for år.