Bolig Mad Design Messen i Odense 29. - 31. oktober -> få din gratis billet her!

x
  • 0 0

Drivhusklubben

Tag del i drivhusfællesskabet - kvit og frit

Juliana Drivhusklub er et fællesskab for alle os, der er vilde med drivhus. Klubben er til for at hjælpe dig i gang og videre med brug af dit drivhus, så du får mest muligt ud af dit drivhusliv. 

Drivhusklubben består af en hjemmeside, nyhedsbreve og en Facebook-side. Du kan deltage i lige det omfang, der passer dig. Vi håber, at du vil være med i klubben. 

Hjemmesiden består af en lang række artikler og blogindlæg om drivhus og drivhusliv. På siden finder du en drivhuskalender, der fra måned til måned hjælper dig igennem sæsonens opgaver. Siden indeholder også en brevkasse, hvor Drivhusklubbens forskellige haveeksperter og havebloggere kan give svar på dit konkrete spørgsmål.

 

Et par gange om måneden udsender Drivhusklubben et nyhedsbrev. I nyhedsbrevet finder du inspiration til drivhuslivet, ekspertråd, konkurrencer, rabatkoder m.m. Tilmeld dig nyhedsbreve her.

 

Siden 2010 har Juliana Drivhuse stået bag Drivhusklubben. Idéen med det digitale forum er, at alle drivhusejere kan samles om deres fælles interesse. Det er den digitale måde at få snakken over hækken med naboen eller med familie og venner, og udveksle erfaringer om stort og småt, der angår dyrkning og brug af drivhuset. Sammen ønsker Drivhusklubben at dele og formidle al vores viden om drivhus og have til de mange have- og drivhusejere i Danmark.