• 0 0

Gabriel Ash drivhuse

Eksklusive cedertræsdrivhuse

format_quote

Godkendt af Det Kongelige Haveselskab

Til Gabriel Ash drivhuse bruger vi kun Western Red Cedertræ i vores produktion, hvilket giver huset et fantastisk nyt look, som med tiden gradvist får patina og skifter farve til smuk sølvgrå.

Cedertræet i drivhuset behøver ingen træbeskyttelse, da træet er så olieholdigt i sig selv. Ønsker man alligevel at give det træbeskyttelse er det vigtigt at man passer på ruderne når man påfører det, og bruger noget som er beregnet til cedertræ.

For at sikre lang levetid er drivhuskonstruktionen sammensat af grå aluminium, messing og rustfrit stål. Et Gabriel Ash drivhus er en naturlig pryd i haven samtidig med, at huset giver optimale vækstbetingelser inde i drivhuset.

Med vores automatiske tag-ventilationssystem i drivhusets fulde længde, regulerer og sikre vi en ensartet inde temperatur.

Vore håndværkere bygger ud fra stolte håndværksmæssige traditioner, og for at opnå høj styrke anvendes slids og tapsamlinger i alle trækonstruktioner.

Vore træmaterialer er miljøvenlige PEFC-certificeret Wester Red Cedertræ (Thuja Plicata) - et træ, som er kendt for sin styrke og et lavt behov for vedligeholdelse. For at sikre dig i forbindelse med eventuel uheld anvendes sikkerhedsglas.

Vi er det eneste træ-drivhus-selskab, der er godkendt af Det Kongelige Haveselskab (Royal Horticultural Society - RHS), og er regelmæssigt med i BBC programmer om haver.