• 0 0

Halls Garden Room

Halls Garden Room

Haverum

Det traditionelle drivhus har eksisteret i mere end 60 år. Med vores nye Halls Garden Room, har vi taget det traditionelle drivhus til nye højder og skabt mere værdi for pengene og ikke mindst i størrelsen samt med mange nye innovative funktioner.

 

Indretning

Solar LED-lampe Solcellelampe med 3 LED pærer til brug i eller uden for drivhuset. Lampen er beregnet til udendørsbrug og fremstillet i holdbart plast. Lampen bliver leveret med to beslag, og giver således mulighed for forskellige opsætninger. I drivhuse med hanebånd kan lampen monteres på disse eller placeres på andre kanter og lister. Det andet tilpassede beslag samt specialbolt giver mulighed for at lampen kan fastgøres i profilerne i Juliana, Botanica og Halls drivhuse.Placér lampen i drivhuset på en plads med gode lysforhold . I løbet af dagens lyse timer opsamler og lagrer energien således, at den kan lyse, når mørket falder på.Lampens lys har en varm glød. Inkl. 2 beslag, specialbolt, møtrik og genopladeligt batteri.
Varenummer: F04841

Solar LED-lampe
kr. 129,00

Potteholder Juliana potteholder er skabt til ’vertical gardening’. Du kan hænge urtepotterne på drivhusets profiler og dermed udnytte højden i dit drivhus.Urtepotteholderen er  fremstillet i sort pulverlakeret stål. Med en diameter på 14 cm passer den bl.a. til klassiske keramikpotter større end dette.Potteholderen monteres i drivhusets profiler via de medfølgende specialbolt, møtrik og møtrikbeskytter. Potteholderen kan bære op til 10 kg.
Varenummer: F04842

Potteholder
kr. 109,00

Juliana Drivhushylde integreret - 2 sektioner Sort Drivhushylden er designet til at kunne bruges til undervanding. Det er en stor fordel fordi man ikke skal vande så ofte, den er helt ideel til krydderurter mv. Hylden monteres direkte i profilerne.Denne model  findes 2 og 3 sektioner. Leveres usamlet. Hylden kan monteres i Juliana og Halls drivhuse Mål 2 sektioner: 15 x 142 x 3,5 cm 3 sektioner: 15 x 213 x 3,5 cm
Varenummer: F04570

Juliana Drivhushylde integreret - 2 sektioner Sort
kr. 899,00

Juliana Drivhushylde integreret - 3 sektioner Sort Drivhushylden er designet til at kunne bruges til undervanding. Det er en stor fordel fordi man ikke skal vande så ofte, den er helt ideel til krydderurter mv. Hylden monteres direkte i profilerne.Denne model  findes 2 og 3 sektioner. Leveres usamlet. Hylden kan monteres i Juliana og Halls drivhuse Mål 2 sektioner: 15 x 142 x 3,5 cm 3 sektioner: 15 x 213 x 3,5 cm
Varenummer: F04571

Juliana Drivhushylde integreret - 3 sektioner Sort
kr. 999,00

Sort flad alu-hylde Hylder i drivhuset er særdeles praktisk til eksempelvis små planter i potter eller til at lægge værktøj på. Juliana sort alu-hylde er praktisk, let og elegant. Der er en lille kant fortil, så ting på hylden ikke falder ned, og samtidig er hylden så enkel, at det netop er dét på hylden, der bliver set. Alu-hylden er lavet af sort pulverlakeret aluminium. Hylden, der nemt montres i drivhuset profiler, måler 150 x 15 cm. Montagebeslag, specialbolte, møtrikker og møtrikbeskyttere medfølger.  Passer til Juliana og Halls drivhusene  
Varenummer: F04504

Sort flad alu-hylde
kr. 699,00

Juliana tabletholder Med Julianas tabletholder kan du nemt have din tablet med i drivhuset. Brug din tablet i drivhuset til at læse nyhedsbreve og have- og drivhusartikler, følg dine foretrukne have-blogs og find inspira­tion pä forskellige sociale medier. Tabletholderen sættes på det medfølgende specialbeslag, der nemt monteres i drivhusets profiler. Holderen passer også til gængse smartphones.
Varenummer: F04849

Juliana tabletholder
kr. 209,00

Juliana poseholder Den store metalring er skabt som poseholder men kan anvendes til flere praktiske formål. Som poseholder får du en fin løsning til nemt at samle visne blade og andre rester fra drivhuslivet.   Holderen er lavet af sort pulverlakeret stål. Den har en diameter på 30 cm og passer til bl.a. store affaldsposer. Ringen monteres i drivhusets profiler og kan bære 5 kg.   Jutepose, specialbolte, møtrikker og møtrikbeskyttere medfølger.
Varenummer: F04850

Juliana poseholder
kr. 189,00

Juliana Hyldeknægte - sæt a 3 stk. - 25 cm Sort Vil du selv lave dine hylder i f.eks. træ eller glas, kan du købe løse hyldeknægte, der kan monteres i drivhusets profilsystem. Der medfølger specialbolte for montage. Kan anvendes i Juliana og Halls drivhuse
Varenummer: F04811

Juliana Hyldeknægte - sæt a 3 stk. - 25 cm Sort
kr. 329,00

Juliana Hyldeknægte - sæt a 3 stk. - 50 cm Sort Vil du selv lave dine hylder i f.eks. træ eller glas, kan du købe løse hyldeknægte, der kan monteres i drivhusets profilsystem. Der medfølger specialbolte for montage. Kan anvendes i Juliana og Halls drivhuse
Varenummer: F04813

Juliana Hyldeknægte - sæt a 3 stk. - 50 cm Sort
kr. 429,00

Fyrfadslysholder - Sort Skab hygge i drivhuset med levede lys. Holderen monteres nemt i profilerne med medfølgende specialtbolt og møtrik. Holder og glas medfølger. Én pakke indeholder 2 stk.
Varenummer: F04852

Fyrfadslysholder - Sort
kr. 209,00
Klima og dyrkning

Halls rullegardiner Halls rullegardiner måler 57,5 x 190 cm (Passer til drivhuse med 60 Cm glasbredde - Bl.a. Halls drivhuse). Rullegardinet monteres med kraftige sugekopper på indersiden af glasset. Der medfølger desuden sugekopper, der fungerer som holdere når gardinet er rullet ud. Kan anvendes både i side og tag af drivhuset. Ét rullegardin dækker ét vinduesfag. Hver pakke indeholder 2 stk. rullegardiner.
Varenummer: E05119

Halls rullegardiner
kr. 429,00

Juliana Univent vinduesåbner Topmodellen inden for vinduesåbnere. Fremstillet i aluminium med 2 fjedre. Egnet til drivhuse med både glas og polycarbonatvinduer. Justérbar - Kan indstilles til at lukke og åbne mellem 16 og 25 grader.  
Varenummer: F04031

Juliana Univent vinduesåbner
kr. 369,00

Wiresæt Med et wiresæt i drivhuset har du mulighed for at skabe skygge med lette gardiner.Placér en wire i toppen af drivhuset og træk et gardin på, lad derefter den anden wire holde gardinet ind til glasset hvor taget møder siden et stykke nede.Wiresættet kan også bruges som plantestøtte til eksempelvis vinranker og slyngplanter.Pakken indeholder 2 x 6 meter plastomviklet wire og beslag til ophæng/fastgøring.
Varenummer: F04848

Wiresæt
kr. 429,00

Nedløbsrørskit til Halls Garden Room Sæt indeholdende 2 stk. nedløbsrør inkl. tilhørende fittings. Passer til Halls Garden Room.
Varenummer: F04289

Nedløbsrørskit til Halls Garden Room
kr. 649,00

Juliana Univent vinduesåbner - Sort Topmodellen af vinduesåbnere i sort. Produceret i aluminium med 2 fjedre. Kan bruges både til drivhuse med glas og polycarbonatvinduer. Justérbar - Kan justeres til automatisk at åbne og lukke mellem 16 og 25 grader.  
Varenummer: F04040

Juliana Univent vinduesåbner - Sort
kr. 399,00

Juliana Skyggepasta Juliana Skyggepasta - 0,75 l. til drivhus Beskytter mod solens svidning.Juliana skyggepasta beskytter mod den kraftige solstråling i højsæsonen. Skyggepastaen påføres udvendigt med pensel eller malerulle. Leveres i dåse med 3/4 l, der rækker til ca. 45 m2 glasflade. Holdbarhed 12 måneder efter åbningen af dåsen.        
Varenummer: F04805

Juliana Skyggepasta
kr. 99,00

Juliana Plantespiral 3-pak Med en Juliana plantespiral sikrer du dine høje gevækster optimal støtte. Spiralen kan trækkes ud til den ønskede længe og monteres på det medfølgende planteøje. Spiralerne passer til alle Juliana drivhuse. Se hvordan en plantespiral bruges i praksis på Drivhusklubben
Varenummer: F04905

Juliana Plantespiral 3-pak
kr. 209,00

Juliana Min-Max Termometer - Sort Et rigtig godt instrument til indstilling af varmen i drivhuset. Man kan aflæse den aktuelle temperatur, samt den koldeste og varmeste temperatur der har været i drivhuset siden sidste aflæsning. På den måde har man hele tiden kontrol med klimaet i drivhuset.
Varenummer: F04355

Juliana Min-Max Termometer - Sort
kr. 199,00

Juliana Jordtermometer Juliana jordtermometer viser den aktuelle jordtemperatur. Visse planter og grøntsager kræver en vis jordtemperatur. Med dette smarte Juliana jordtermometer er du aldrig i tvivl om temperaturen er for høj eller lav. Eksempelvis kræver peber, agurker og chili en jordtemperatur på minimum 18 grader ved udplantning. Tilsvarende skal tomater have en jordtemperatur på mindst 14 grader døgnet rundt ved udplantning.  
Varenummer: F04351

Juliana Jordtermometer
kr. 99,00
Vedligeholdelse

Juliana Drivhusrens Juliana Drivhusrens Juliana Drivhusrens kan bruges, når der skal laves en grundig rengøring af og omkring drivhuse, udestuer osv. Produktet er 100% nedbrydeligt og dermed det mest miljøvenlige rengøringsmiddel, der kan benyttes.
Varenummer: F04820

Juliana Drivhusrens
kr. 99,00

Juliana Silikone - 300 ml (#350) Juliana Silikone - 300 ml   Juliana Silicone til glas-acryl-pc til drivhusglas. 1 tube med 300 ml.
Varenummer: F04751

Juliana Silikone - 300 ml (#350)
kr. 69,00
Diverse drivhus tilbehør

Ophængskroge - 4 stk. Juliana ophængskroge er en lille praktisk detalje, der kan være til stor gavn. Fastgør for eksempel armeringsnet på et par kroge og skab din egen vertikale have. Eller brug krogene til at hængehavehandsker eller haveredskaber på. En pakke indeholder fire kroge i sort plast samt beslag,specialbolte og møtrikker.4 stk. pr. pakning.
Varenummer: F04845

Ophængskroge - 4 stk.
kr. 69,00

Juliana Specialbolte - 15 stk. Stål Juliana specialbolte kan eftermonteres i drivhusets profiler og er derfor ideele til eksempelvis at eftermontere tilbehør eller andet.
Varenummer: F04745

Juliana Specialbolte - 15 stk. Stål
kr. 69,00

Halls Garden Room

Haverum

Det traditionelle drivhus har eksisteret i mere end 60 år. Med vores nye Halls Garden Room, har vi taget det traditionelle drivhus til nye højder og skabt mere værdi for pengene og ikke mindst i størrelsen samt med mange nye innovative funktioner.

Profiler

De traditionelle drivhusprofiler har vi taget med ind i det 21. århundrede, hvor vi har skabt profiler, der kan modstå det stadig hårdere vejr, vi oplever. Hældningen på taget er blevet øget for at give en højere rumfornemmelse. Derudover medvirker hældningen også til en større modstandsdygtighed mod snebelastning.

Hærdet glas

Garden Room leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner. De hele baner giver et stilrent udtryk uden overlap af glasset. Skulle uheldet være ude, og glasset går i stykker, vil det blive til små uskadelige stykker, hvilket gør denne glastype ideel i et familieorienteret miljø.

Montagelisterne langs glasset i begge sider, gør huset stærkere og mere modstandsdygtigt i blæsende forhold.

Anti-kapilære glasclips

De anti-kapilære glasclips gør det lettere for regnvandet at løbe ned i tagrenderne. Ved at løfte glasset en smule, hjælper clipsene også med at indvendigt kondensvand løber ned i tagrenderne i stedet for at dryppe inde i huset.

Vandopsamlende hjørner

For første gang kan vi introducere indvendige vandopsamler til drivhuse. Dette innovative design, giver dig muligheden for at opsamle vandet to steder på indersiden af drivhuset.

Tagvinduer

For at skabe god cirkulation og ventilation i det store rum har drivhuset fire vinduer installeret i tagkonstruktionen.

Dørene

Vores revolutionerende og innovative dørdesign med glideskinne og nedsunket dør, giver dig stærke og stabile døre, der nemt glider op og i, og hvor du nemt kommer ind i din Garden Room uden at skulle forcere et højt dørtrin.

Stregtegning viser husets udvendige mål. For mål på fundamentet se her:
Mål af fundament

Fundament

Det er vigtigt, at et drivhus står på et stærkt og stabilt fundament, som er godt forankret i jorden. En del forsikringsselskaber dækker kun stormskader, hvis drivhuset er monteret på et støbt fundament. Det er nødvendigt med at fundament til dette drivhus og kan ikke monteres uden.

Vi anbefaler, at du får sig en snak med forsikringsselskab vedr. opsætning af fundament og drivhus, så du sikrer, at du er korrekt forsikret i tilfælde af stormskader.

Du kan vælge at lave et fuldt støbt betonfundament, hvilket er meget krævende. Du kan ligeledes lave et fundament af trykimprægneret træ. Vi anbefaler dog altid at købe et originalt Halls fundament, der består af nøjagtigt tilskårne 12 cm høje galvaniserede stålprofiler, som let samles over de medleverede nedstøbningsjern.

Således sikrer du tilstrækkelig fundering, og det er en løsning, der er nem at gå til. Under Hjælp & support ses en guide til montage af fundament.

Specifikationer

Beskrivelse:
Varenr.: F09891
  • Bredde: 3,84 m.
  • Længde: 3,84 m.
  • Sidehøjde: 1,63 m.
  • Total højde: 2,76 m.
  • Letløbende skydedør: Ja
  • Antal vinduer: 4 stk.

Vejledninger

Her finder du vores vejledning(er) til dette hus.

Vi opdaterer løbende versionen når der kommer ændringer.


Montagevejledning Montagevejledning

Reservedele

Følg linket for at finde reservedele passende til dette hus. Du kan finde reservedelsnummerne ind i montagevejledningen.

Reservedele