• 0 0

Inspiration

Drivhus-indretning

Vil du gerne have mest muligt ud af dit drivhus, kan det være en god idé at overveje din drivhus-indretning grundigt og gøre lidt ekstra ud af at få skabt et godt miljø, hvor du har lyst til at bruge tid i det daglige. 

Det er selvsagt meget individu...

Læs mere >>

Tomater i drivhus

Findes der noget bedre end at dyrke helt perfekte tomater i sit drivhus, som du kan gå ud og plukke direkte fra potten? Det synes vi ikke, og derfor har vi lavet en grundig guide til dig, hvor du kan læse meget mere om tomater i drivhuset. Vi fortæller dig om, hvordan du...

Læs mere >>

Dyrkning af grøntsager og frugt i drivhus

Et drivhus er den perfekte investering til din have, hvis du gerne vil kunne holde gang i produktionen af hjemmedyrket frugt og grønt hele året rundt. Men hvilke grøntsager kan dyrkes i drivhus? Og hvad med frugt? Læs med her, og oplev de mange skønne muligheder ved at eje et...

Læs mere >>

Sort eller aluminiumsfarve?

I dag bliver der solgt væsentligt flere sorte drivhuse da flere og flere ikke kun bruger drivhuset som et væksthus men også som en indretningsdel til haven.

De fleste af vores drivhuse fås i sort, vil du læse mere om vores drivhuse og vores tilbehørsartikler kan du gøre det her.

Læs mere her.

 

Lyst til mere inspiration?

Tag del i drivhusfællesskabet - kvit og frit

Juliana Drivhusklub er et fællesskab for alle os, der er vilde med drivhus. Klubben er til for at hjælpe dig i gang og videre med brug af dit drivhus, så du får mest muligt ud af dit drivhusliv. 

Drivhusklubben består af en hjemmeside, nyhedsbreve og en Facebook-side. Du kan deltage i lige det omfang, der passer dig. Vi håber, at du vil være med i klubben. Læs mere her.