• 0 0

Juliana Classic

Se Kundebilleder
format_quote

Haveidyl som i "de gode gamle dage"

Haveidyl som i "de gode gamle dage"

JULIANA CLASSIC UDGÅR AF VORES SORTIMENT. SÅ LÆNGE LAGER HAVES SÆLGES JULIANA CLASSIC INKL. FUNDAMENT, BORD OG HYLDE MED 25 % RABAT. MEGET BEGRÆNSET ANTAL!

Drømmer du om at skabe en haveidyl som i de gode gamle dage, er Classic drivhuset i ægte canadisk cedertræ et smukt og klassisk valg. Drivhusets smukke træ giver en eksklusiv og særegen ramme om arbejdet i haven.

Indtil efter anden verdenskrig, hvor aluminium på mange områder, herunder drivhuse, blev det nye materiale, var drivhuse uløseligt forbundet med trækonstruktioner, som  også krævede en ikke ubetydelig vedligeholdelse med maling og kitning.

Med Juliana Classic har vi elimineret den omfattende vedligeholdelse, da huset, der er fremstillet af certificeret Canadisk Cedertræ, er udført i en konstruktion uden brug af det klassiske vindueskit. Glasset er som standard 3 mm hærdet glas i fulde længder, således at man undgår overlap af glassene med øget risiko for algedannelser.

Cedertræ har den unikke evne, at det kan tåle at blive vådt og tørt mange gange, og samtidig indeholder træet naturlige olier, der modvirker råd og svamp. Man kan vælge at behandle træet med olie for at bevare den oprindelige farve, men det er ikke nødvendigt af hensyn til vedligehold. Træet får med tiden en smuk grå patina, og er altså helt vedligeholdelsesfrit.

De mekaniske dele i skydedøren er aluminium, således at man opnår en problemfri funktion. Juliana Classic har som standard både tag- og sidevinduer.

Beskrivelse:

Bredde: 1,84 m.

Længde: 2,41 m.

Sidehøjde: 1,62 m. *

* Mål Inkl. 12 cm. fundament (Anbefalet tilkøb, hvis ikke inkluderet)

Total højde: 2,31 m. *

* Mål Inkl. 12 cm. fundament (Anbefalet tilkøb, hvis ikke inkluderet)

Lavt dørtrin: Ja

Antal vinduer: 4 stk.

Antal nedløbsrør: 2 stk.

Vælg farve og glastype
    Træ
Inklusiv i kampagnepakke
Tilkøb
Montage