• 0 0

Juliana Compact

Se Kundebilleder

Småt og godt!

Dette drivhus en en del af vores Black Friday-tilbud - Læs mere om disse tilbud HER. Black Friday-priserne bliver aktiveret d. 29/11 Kl. 00.01

Vi har kun et stærkt begrænset antal af dette drivhus. Din bestilling er først endelig, når du har modtaget en ordrebekræftelse via mail. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, er der desværre udsolgt, og din bestilling vil ikke blive gennemført.

Juliana Compact er det lille drivhus til dig, der primært ønsker et hus til dyrkning. Den ekstra sidehøjde giver albuerum og gode arbejdsforhold for dig, der elsker at bruge timer med at lægge frø i jorden, passe planterne for til sidst at høste hele herligheden.

Huset leveres med en enkelt stalddør og fås i to farvevarianter: alu/sort eller antracitgrå/sort. Hertil kan man vælge imellem to forskellige typer beklædning: 3 mm hærdet glas og 10 mm polycarbonat.

Juliana Compact er tiltænkt den kræsne forbruger, der ønsker et mindre drivhus, men som gerne vil betale for kvalitet, gode funktioner og lækkert design. Modellen fås i tre størrelser, nemlig 5,0 m², 6,6 m² og 8,2 m². Den gode sidehøjde og totalhøjde giver en god rumfornemmelse og gode arbejdsforhold.

Vælg størrelse samt farve og glastype for at se mål mv.

Vælg farve og glastype
    Alu/sort
  • Antracit/sort
Vælg farve og glastype
    Alu/sort
  • Antracit/sort
Vælg farve og glastype
    Alu/sort
  • Antracit/sort