• 0 0

Juliana drivhuse

DRIVHUSE - MADE IN ODENSE!

Juliana drivhusene er produceret på vores egen fabrik i Odense.
Vi kan således garantere, at du får et drivhus af særdeles høj kvalitet der holder i mange år og som er tilpasset det danske klima.

Uanset om du skal bruge et lille drivhus, vægdrivhus eller et orangeri, så har Juliana Drivhuse med sikkerhed det du søger!
Du er også sikret nem og hurtig levering, samt hurtig levering af reservedele.

Uanset hvordan du vælger at bruge dit drivhus, så kan et Juliana drivhus være med til at skabe de optimale rammer for dig. Du kan vælge, at bruge dit Juliana drivhus til at eksperimentere med dine planter, urter og grøntsager og samtidig skabe dig den perfekte oase til at slappe af i. I et drivhus med plads til fordybelse på alle måder kan du tillade dig selv at koble helt af uanset om det er ved at læse en bog eller ved at omplante, vande og dyrke dine yndlingssorter.

Juliana drivhuse har de seneste år gjort et endnu større indtog i de danske haver, om årsagen til dette er fordi folk ønsker i større stil at trække stikket ud, eller om danskerne blot er blevet mere bevidste om at dyrke egne grøntsager og urter selv, det kan vi af gode grunde ikke sige med sikkerhed. Vi oplever blot ved Juliana Drivhuse at efterspørgslen konstant stiger.

Ønsker du at være en af dem som vælger kvalitet når du skal vælge dit drivhus og ikke gå på kompromis med muligheder, indretning og design, så er et Juliana drivhus det rigtige valg for dig.

I de fleste Juliana Drivhuse har du mulighed for både at opholde dig og vækste planter og andet grønt. Der findes masser af tilbehør til Juliana Drivhuse, så du kan få dit drivhus indrettet, som du ønsker.

 

Juliana Drivhuse er en favorit i Skandinavien

Du kan få lige det drivhus, du drømmer om, når det kommer til Juliana Drivhuse. For Juliana Drivhuse produceres i adskillige former og størrelser. Drivhuse fra Juliana har særligt fundet vej til mange skandinavers hjerter, da produktionen foregår i Danmark. For i Danmark er kvalitetskravene tårnhøje, og så er de bygget efter det skandinaviske klima med blæst og kulde, som giver drivhusene en høj robust- og holdbarhed.

Juliana drivhuse skal kunne stå imod den hårde blæst i Skandinavien, som du ofte ser på din vejrprognose, når du tænder tv’et. Så produktionen af disse har fokus på kraftigere glas og aluminium – i langt højere grad end andre udbydere på markedet. Du kan altså forvente ekstra stabilitet og holdbarhed ved drivhusene fra Juliana. Det nytter ikke noget, at du køber et drivhus til din danske baghave, og så holder det kun én sommer. Derfor er Juliana Drivhuse et sikkert valg, hvis du vil have et drivhus, der holder i årevis.

 

Hvad består et Juliana drivhus af?

Juliana Drivhuse bliver lavet i forskellige farver og materialer. De findes både i aluminium samt i lakeret antracitgrå, hvor sidstnævnte giver et særligt udtryk og er meget anderledes end aluminium udseendemæssigt. Vær dog opmærksom på, at det kun er nogle af Juliana Drivhusene, der som standard produceres i antracitgrå.

 

Oversigt over typer af Juliana Drivhuse

Vi fører en lang række af Juliana Drivhuse. Herunder:

 

Fritstående drivhuse er den type, de fleste kender bedst, da det er ”det traditionelle drivhus”. De fleste forbinder drivhuset med, at man kan gro grøntsager og blomster i det - det kan du stadig - men i dag kan du også opholde dig i det med hele familien en sommeraften, hvor det måske regner i Danmark. De laves nemlig i store størrelser, hvor der er plads til både havemøbler og grønt.

Juliana vægdrivhuse monteres på en ydervæg, og er et mindre drivhus, som udelukkende bruges til at gro planter og grøntsager i. Det er til dig, som lige akkurat har plads til et mindre drivhus.

Et orangeri kan du både opholde dig i og plante grønt i.

 

Fordele ved Juliana Drivhuse

Der er mange fordele ved Juliana Drivhuse – ikke mindst at de er robuste og kan klare de skandinaviske vejrforhold. En vigtig detalje, hvis du skal have et drivhus i Danmark.

Derudover er den ikoniske stalddør en smart detalje. Den er pæn, og så er den funktionel, da den både giver mulighed for at lufte ud samt forhindre smådyr i at tilintetgøre dine planter og grøntsager.

Ønsker du hjælp til montage, kan men tilkøbe montage ved købet, ellers kan du også finde montagevejledninger på vores hjemmeside.

I Juliana Drivhuse er der desuden tagvinduer, som du kan åbne, og det skaber et godt indeklima for både mennesker og planter.

 

Hvilken type drivhusglas skal man vælge?

Drivhusene kommer som udgangspunkt med 3 forskellige slags ruder.

Polycarbonat, delt glas eller hærdet glas i hele baner.

Alt efter drivhusets funktion anbefaler vi forskellige typer af ruder.

Polycarbonat

En fordel ved et drivhus lavet med polycarbonat ruder er den beskyttelse og isolering, som panelerne giver drivhuset. Med panelerne sikrer du, at dine planter kan holde sig varme i drivhuset i længere tid og solen ikke rammer planterne direkte som i et glasdrivhus. Afhængigt af hvordan du ønsker at drivhuset skal være, og din brug af drivhuset, anbefaler vi oftest kun polycarbonatversionen til gartnere, der ønsker at bruge drivhuset som væksthus for planter.

Delt glas

Fordelen ved denne type glas, er at det er nemmere at køre til glarmesteren selv og få lavet et nyt glas til ens drivhus, hvis uheldet skulle være ude og en rude er gået. Ulempen ved delt glas er dog at når det går i stykker er det i store stykker og man kan derfor skære sig nemmere end ved hærdet glas.
Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler som kan skinne direkte igennem ruderne, derfor er det en fordel og anbefaling at du husker at beskytte både dig selv og dine planer mod den direkte sollys med skyggenet eller skyggepasta.

Hærdet glas i hele baner

Vi anbefaler et drivhus i aluminium med hærdet glas til hobbygartneren, der også gerne vil sidde i drivhuset og samtidig nyde haven omkring det. Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler, så at installere skyggenet og/eller bruge skyggepasta i drivhuset vil oftest være en fordel. Vi anbefaler altid hærdet glas frem for almindeligt glas, da hærdet glas vil bryde i små stykker, hvis det går i stykker frem for store skår som almindeligt glas.

 

Hvilken slags fundament skal man vælge til drivhuset?

Til ethvert drivhus anbefaler vi vores stålfundament til at montere drivhuset sikkert på jorden. Vores fundament har ankre, der er støbt ned i jorden. Det vigtigste ved montering af fundamentet er, at det er plant, ellers vil det ikke være muligt at indføre glasset til sidst.

Find vores fundamenter her.

Hvis du stadig er usikker på beslutningen, så besøg vores showrooms/butikker i Odense, Aalborg eller Næstved eller kontakt vores kundeservice.
Her står vores eksperter klar til at rådgive dig om køb af drivhus.