Bolig Mad Design Messen i Odense 29. - 31. oktober -> få din gratis billet her!

x
  • 0 0

Juliana drivhuse

DRIVHUSE - MADE IN ODENSE!

Juliana drivhusene er produceret på vores egen fabrik i Odense.
Vi kan således garantere at du får et drivhus af særdeles høj kvalitet der holder i mange år og som er tilpasset det danske klima. du er også sikret nem og hurtig levering, samt hurtig levering af reservedele.

Om du stresser af ved at putte frø i potter eller putte dig selv i en stol med fødderne oppe, så skaber et drivhus den optimale ramme. Lad drivhuset være dit private havelaboratorium, hvor du eksperimenterer og finder frem til netop den tomatsort, der sætter prikken over i’et på din sommerfrokost. Eller skab din egen oase, hvor du tillader dig at drive den af og bare være til. Sæt tankerne fri og lad dig flyde hen i ro og mag.

Ønsker du et sted, hvor du kan gå ind i dig selv og være i ét med naturen, så bør du vælge et Juliana Drivhus. Du står med fingrene i diverse potter og planter dine yndlingskrydderurter, blomster og citrustræer. Du nusser om dine små grønne venner, og efterfølgende læner du dig tilbage i en havestol belagt med en blød hynde. Nu er det tid til en kop kaffe og at nyde udsigten og duften af natur.

I de fleste Juliana Drivhuse har du nemlig mulighed for både at opholde dig og vækste planter og andet grønt. Drivhuse har vundet mere og mere ind de senere år, for her kan vi holde fri fra en stressende hverdag og lade mobiltelefonen ringe inde i huset, uden vi behøver at bekymre os om den. Der findes masser af tilbehør til Juliana Drivhuse, så du kan få det designet, som du ønsker, og så skal du nok få tiden til at gå – også uden din mobiltelefon.

 

Juliana Drivhuse er en favorit i Skandinavien

Du kan få lige det drivhus, du drømmer om, når det kommer til Juliana Drivhuse. For Juliana Drivhuse produceres i adskillige former og størrelser. Drivhuse fra Juliana har særligt fundet vej til mange skandinavers hjerter, da produktionen foregår i Danmark. For i Danmark er kvalitetskravene tårnhøje, og så er de bygget efter det skandinaviske klima med blæst og kulde, som giver drivhusene en høj robust- og holdbarhed.

Juliana drivhuse skal kunne stå imod den hårde blæst i Skandinavien, som du ofte ser på din vejrprognose, når du tænder tv’et. Så produktionen af disse har fokus på kraftigere glas og aluminium – i langt højere grad end andre udbydere på markedet. Du kan altså forvente ekstra stabilitet og holdbarhed ved drivhusene fra Juliana. Det nytter ikke noget, at du køber et drivhus til din danske baghave, og så holder det kun én sommer. Derfor er Juliana Drivhuse et sikkert valg, hvis du vil have et drivhus, der holder i årevis.

 

Hvad består et Juliana drivhus af?

Juliana Drivhuse bliver lavet i forskellige farver og materialer. De findes både i aluminium samt i lakeret antracitgrå, hvor sidstnævnte giver et særligt udtryk og er meget anderledes end aluminium udseendemæssigt. Vær dog opmærksom på, at det kun er nogle af Juliana Drivhusene, der som standard produceres i antracitgrå.

 

Oversigt over typer af Juliana Drivhuse

Vi fører en lang række af Juliana Drivhuse. Herunder:

 

Fritstående drivhuse er den type, de fleste kender bedst, da det er ”det traditionelle drivhus”. De fleste forbinder drivhuset med, at man kan gro grøntsager og blomster i det - det kan du stadig - men i dag kan du også opholde dig i det med hele familien en sommeraften, hvor det måske regner i Danmark. De laves nemlig i store størrelser, hvor der er plads til både havemøbler og grønt.

Juliana vægdrivhuse monteres på en ydervæg, og er et mindre drivhus, som udelukkende bruges til at gro planter og grøntsager i. Det er til dig, som lige akkurat har plads til et mindre drivhus.

Et orangeri kan du både opholde dig i og plante grønt i.

 

Fordele ved Juliana Drivhuse

Der er mange fordele ved Juliana Drivhuse – ikke mindst at de er robuste og kan klare de skandinaviske vejrforhold. En vigtig detalje, hvis du skal have et drivhus i Danmark.

Derudover er den ikoniske stalddør en smart detalje. Den er pæn, og så er den funktionel, da den både giver mulighed for at lufte ud samt forhindre smådyr i at tilintetgøre dine planter og grøntsager.

Ønsker du hjælp til montage, kan men tilkøbe montage ved købet, ellers kan du også finde montagevejledninger på vores hjemmeside.

I Juliana Drivhuse er der desuden tagvinduer, som du kan åbne, og det skaber et godt indeklima for både mennesker og planter.