• 0 0

Juliana Urban

Juliana Urban

Skab din egen byhave

Juliana Urban er din mulighed for at dyrke dine egne krydderurter, blomster eller frugter. Med Urban-drivhusene kan du dyrke din haveinteresse, og få lidt muld under neglene, selvom du ikke bor i stueplan.

Klima og dyrkning

Juliana Jordtermometer Juliana jordtermometer viser den aktuelle jordtemperatur. Visse planter og grøntsager kræver en vis jordtemperatur. Med dette smarte Juliana jordtermometer er du aldrig i tvivl om temperaturen er for høj eller lav. Eksempelvis kræver peber, agurker og chili en jordtemperatur på minimum 18 grader ved udplantning. Tilsvarende skal tomater have en jordtemperatur på mindst 14 grader døgnet rundt ved udplantning.  
Varenummer: F04351

Juliana Jordtermometer
kr. 99,00
Diverse drivhus tilbehør

Juliana Drivhusbolte - 15 stk. Stål Juliana drivhusbolte til samling af profiler.
Varenummer: F04744

Juliana Drivhusbolte - 15 stk. Stål
kr. 69,00

Juliana Specialbolte - 15 stk. Stål Juliana specialbolte kan eftermonteres i drivhusets profiler og er derfor ideele til eksempelvis at eftermontere tilbehør eller andet.
Varenummer: F04745

Juliana Specialbolte - 15 stk. Stål
kr. 69,00

Juliana Urban

Skab din egen byhave

Juliana Urban er din mulighed for at dyrke dine egne krydderurter, blomster eller frugter. Med Urban-drivhusene kan du dyrke din haveinteresse, og få lidt muld under neglene, selvom du ikke bor i stueplan.

 

Urban-serien består af tre mindre drivhuse, der hver især giver rum for urban gardening. Drivhusene er alle designet i flotte sortlakerede profiler med 4 mm tykt hærdet sikkerhedsglas. Til de tre drivhuse medfølger en eller to aftagelige hylder, som du kan bruge til undervanding, så du lettere kan holde liv i krydderurterne. Der medfølger også tre praktiske kroge, som du kan bruge til redskaber eller havehandsker. I fronten af alle drivhusene er der to glasskydelåger, så du nemt kan få adgang til dine planter og potter.

Bliv en del af urban garden trenden og dyrk dine egne grøntsager og krydderurter, selvom du bor i byen.

 

 

 

 

CITY GREENHOUSE

Juliana City Greenhouse har fire stabile hjul, så det nemt og hurtigt kan flyttes omkring på altanen eller terrassen.

Nederst findes et rum til opbevaring eller forspiring, og trælamellerne, der adskiller øverste og nederste rum, kan fjernes, så der bliver plads til høje planter.

City Greenhouse er i april 2021 blevet kåret som Design favorit af Bolig magasinet i kategorien udeliv.

 

VERTICAL

Juliana Vertical giver mulighed for planter både inde og ude. Den lille plads på toppen kan bruges som arbejdsplads, og espalieret kan du bruge til redskaber eller planter der slynger sig. I bunden er selve drivhuset, hvor dine planter har plads til at spire og gro.

 

BALCONY

Juliana Balcony kan fastgøres på væggen eller hægtes på altankanten med de medfølgende beslag, så selv en begrænset plads kan blive rum for vækst (gelænderbredde max 59 mm).

Specifikationer

Beskrivelse:
Varenr.: F09673
  • Bredde: 0,4 m.
  • Længde: 0,8 m.
  • Sidehøjde: 1,44 m.
  • Total højde: 1,58 m.
  • Fremstillet i Danmark: Ja
  • Antal vinduer: 1 stk.

Vejledninger

Her finder du vores vejledning(er) til dette hus.

Vi opdaterer løbende versionen når der kommer ændringer.


Montagevejledning Montagevejledning

Reservedele

Følg linket for at finde reservedele passende til dette hus. Du kan finde reservedelsnummerne ind i montagevejledningen.

Reservedele