• 0 0

Købeguiden

Værd at vide før du vælger drivhus

format_quote

Det starter med en drøm...

DERFOR SKAL DIT NYE DRIVHUS HEDDE JULIANA

Hos Juliana er kvalitet en meget vigtig parameter, både før, under og efter købet. Vi har i mange år leveret drivhuse i en meget stærk konstruktion, der er tilpasset det skandinaviske klima, hvor der skal tages særligt hensyn til vindbelastninger og snemængder.

Styrken ligger i konstruktionen af aluminiumsprofilerne, og her går vi ikke på kompromis, men sikrer, at drivhusene har den ekstra styrke, der skal til. Dette til trods er det altid vigtigt, at sikre sit drivhus ekstra godt, når der varsles storm eller voldsomt snefald.

Når du har købt dit drivhus hos en af vores forhandlere fremsendes en bekræftelse på købet, ligesom der fremsendes besked før varen leveres.

Vores standard lagervarer leveres inden for otte arbejdsdage, og det sker direkte fra fabrikken i Odense, hvor drivhuset er fremstillet. Det minimerer risikoen for transportskader og formindsker miljøbelastningen.

Julianas drivhuse er konstrueret som et
gør-det-selv produkt, hvor den udførlige montagevejledning skal følges slavisk.
Det er også muligt at tilkøbe montage, der udføres af montører, der er godkendt af Juliana Drivhuse.

I vores Handelsbetingelser, findes mere vigtig information om tilkøb af montage.

Vi tilstræber et højt serviceniveau, der er tilpasset vores kunders forventning. Det betyder, at man kan få råd og vejledning før købet, og skulle der være behov for vejledning i forbindelse med montagen, er man også velkommen til at ringe til vores kundeservice.

Vi bryster os af, at kunne levere reservedele til vores produkter i mange år, hvis behovet skulle opstå. Det giver tryghed som forbruger.

 At have et hobbydrivhus er en særdeles miljøvenlig hobby, ikke kun fordi drivhuset, der er fabrikeret af aluminium og glas, er næsten 100% genanvendeligt, da både aluminium og glas kan omsmeltes, men også fordi dyrkningen sikrer den korteste vej imellem “producent og forbruger”. Vores trædrivhuse er udelukkende fremstillet af certificeret træ, og derudover støtter vi kontant miljøet bl.a. gennem et 10-årigt sponsorat til Verdensnaturfondens hvalhaj projekt. Se mere på wwf.dk

 Vi tror på kvaliteten af vores produkter og ønsker at give forbrugeren en ekstra tryghed. Derfor yder vi 12 års garanti på fabrikationsfejl.

I vores montagevejledninger findes en udførlig beskrivelse af, hvad garantien dækker og ikke dækker.

Tidligere kunne man udelukkende udveksle erfaringer med naboen henover hækken. I dag sker dette online, og vi har med etableringen af Drivhusklubben Juliana skabt et fællesskab, hvor man som forbruger kan dele viden og erfaringer med andre drivhusentusiaster.

Det er også muligt at stille spørgsmål til vores drivhusekspert Lars Lund, ligesom der er mulighed for at deltage i konkurrencer m.m. Se mere på www.drivhusklubben.dk. 

Gå på opdagelse i Julianas produktsortiment