• 0 0

Lille drivhus

Lille drivhus 

Det skal være alle forundt at kunne nyde de mange gode muligheder ved et drivhus, uanset om det er stort eller et lille drivhus. Derfor forhandler vi drivhuse i mange forskellige størrelser og modeller her hos Juliana Drivhuse, hvor du blandt andet finder små drivhuse til altanen eller til den lille have med begrænset plads. Det kan også være, at du er nybegynder og gerne lige vil prøve dig frem med et mindre drivhus, før du investerer i en større model. Vi har små drivhuse til ethvert behov, så gå endelig på opdagelse i sortimentet, og se, hvad vi har at tilbyde dig.

De bedste små drivhuse af høj kvalitet

Vores drivhuse er alle af høj kvalitet. Det gælder også hvis du ska bruge et lille drivhus, der nemt kan passes ind på begrænset plads i haven eller på altanen. I udvalget finder du både almindelige drivhuse i miniformat samt diverse vægdrivhuse, der udgør en fleksibel og pladsbesparende løsning til dig, der drømmer om at eje et drivhus, men som måske ikke nødvendigvis har så meget plads til rådighed. Vores små drivhuse kan også være et godt supplement til et større drivhus, hvis du allerede er drivhusejer, men du trænger til at udvide. Et lille drivhus har også masser at byde på, og du får mange af de samme muligheder som i et større drivhus – blot i mindre skala, hvilket fint opfylder behovet for mange.

 

Køb et lille drivhus til haven eller altanen online

Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem her på siden. Vi har små drivhuse i mange forskellige designs for enhver smag og til alle behov, og du kan trygt handle online her hos os. Når du har fundet dit ønskede drivhus, er det blot om at få lagt det i kurven, så du kan gennemføre din bestilling. Så lander dit lille drivhus hjemme hos dig inden længe.

Hvilken type drivhusglas skal man vælge?

Vores drivhuse kommer med 3 typer glas:

  • Delt glas
  • 3 mm hærdet glas
  • Dobbeltvægsplader / polycarbonat

 

Delt glas eller 3 mm sikkerhedsglas?

Almindeligt glas har traditionelt været brugt i glasdrivhuse. Glassene monteres ovenpå hinanden som firkanter og fastgøres med glasholdere og flueben. En fordel ved glasset er, at det er nemt at købe nyt, hvis et glas går i stykker på grund af kraftig vind eller andre påvirkninger, da disse sagtens kan købes hos den lokale glarmester. Delt glas kan også skæres efter behov, og det er billigere i forhold til hærdet glas. Ulemper ved det blanke glas er glassets fleksibilitet. Det betyder, at glasset lettere knækker sammenlignet med hærdet glas og samtidig splintres almindeligt glas i store, skarpe skår.

 

Delt glas
Fordele Ulempe
Ekstra kan købes fra den lokale glarmester Minimal fleksibilitet - går nemmere i stykker
Billigt sammenlignet med hærdet glas Brækker sig i store skår
  Ofte kun monteret med flueben og glasholder.

 

Hærdet glas bliver brugt mere og mere i drivhuse, fordi det er mere holdbart og fleksibelt end almindeligt delt glas. Lystransmissionen er den samme som med delt glas, og hvis glasset går i stykker, knækker ruden i små stykker med stumpe kanter. Det hærdede glas i vores Halls og Juliana modeller kommer i fulde længder. Dette giver drivhuset et elegant udtryk. På vores Juliana modeller er glassene fastgjort med monteringslister og silikone, så glassene kan modstå vind og vejr. En af de få ulemper ved vores 3 mm hærdet glas er prisen når man sammenligner med almindeligt glas. Glasset er lidt dyrere og fås ikke i alle glasbutikker. Går et glas i stykker under en storm, kan du købe nye glas direkte fra vores webshop. Her finder du alle vores reservedele til dit drivhus (klik her).

 

Hærdet glas
Fordele Ulempe
Fleksibelt glas, der kan modstå større ydre påvirkninger. Dyrere sammenlignet med delt glas.
Brækkes i små stykker med stumpe kanter for nemmere bortskaffelse. Ikke alle glarmestre tilbyder 3 mm hærdet glas.
Glas kommer i fulde længder og giver en smuk finish til drivhuset.  
Fixet med monteringslister og silikone, så det passer bedre ind i profilen.  
Erstatningsglas kan bestilles i webshoppen.  

 

Generelt er drivhuse i glas en god mulighed, fordi glasset er let at rengøre, i modsætning til dobbeltvægpaneler. En ulempe ved glas er de temperaturudsving, der opstår ved den lave isoleringsevne. Om sommeren betyder det, at drivhuset ofte skal luftes ud, og planterne skal vandes oftere. Vi anbefaler at installere skyggenet i drivhuset for at give de udsatte planter masser af skygge. Ventilation er påkrævet i de varmere måneder, og opvarmning er påkrævet i de koldere måneder for at beskytte overvintrende planter mod frost. Her anbefaler vi brug af bobleplast (køb her) og/eller en varmekilde (køb her).

 

Polycarbonat / dobbeltvæggede plader

Afhængig af drivhusets funktion anbefaler vi forskellige typer ruder. En fordel ved et drivhus lavet med polycarbonat er den beskyttelse og isolering, som panelerne giver drivhuset. Med polycarbonat panelerne sikrer du, at dine planter kan holde sig varme i drivhuset i længere tid og solen ikke rammer planterne direkte som i et glasdrivhus. Afhængigt af hvordan du ønsker at drivhuset skal være, anbefaler vi kun polycarbonat-versionen til gartnere, der ønsker at bruge drivhuset som væksthus for planter.

 

Hvilket fundament for drivhuset?

Til hvert drivhus anbefaler vi, vores stålfundament til at montere drivhuset sikkert på jorden. Vores fundament har ankre betonet i jorden. Det vigtigste ved montering af fundamentet er, at det er plant, ellers vil det ikke være muligt at samle glasset til sidst.

Find vores fundamenter her.

 

Råd

Hvis du stadig er usikker på beslutningen, kan du besøge din lokale showroom hvor vi har en stor udstilling af vores drivhuse eller kontakte vores kundeservice. Her står vores eksperter klar til at rådgive dig om køb af drivhus.