• 0 0

Drivhus mærker

Mulighederne er mange, valget er dit!

Hos Juliana Drivhuse har vi flere forskellige typer af drivhuse og flere forskellige mærker. Uanset hvilken type eller mærke af drivhus du er på udkig efter, så er vi sikre på at vi har det helt rigtige til dig! 

Juliana og Halls Qube

Vores huse i aluminium har tykke profiler for at skabe ekstra stabilitet. Disse huse er specialdesignet til at holde til det danske vejr. De fleste af husene fås i den nye trend farve inden for drivhuse, nemlig med sort/antracit lakerede profiler.

Mange af vores huse kan også fås med 3mm hærdet glas. Dette gør at glassene er mere fleksible og ufarlige at håndtere hvis der skulle opstå brud på disse. Det samme gælder med vores 10mm polycarbonat plader. Disse plader kan holde til mere og har lang holdbarhed.

Gabriel Ash

Vores Gabriel Ash huse er vores mest eksklusive huse, som giver en helt bestemt stemning til både haven og i selve drivhuset. Drivhusene er bygget i eksklusivt cedertræ, skåret ud i hånden og udarbejdet i UK. Drivhusene behøver ikke behandles med nogen former for olie eller lakering andet end hvis man vil bibeholde cedertræets flotte og varme udtryk. Med tiden vil cedertræet få en flot grålig patina på grund af sol og vand, man behøver ikke at behandle træet på dette tidspunkt, da cedertræet er så olieholdigt at træet ikke tager skade.