• 0 0

Nybegynder med drivhus

Købet af et drivhus er en stor investering. Det gælder særligt, hvis du aldrig har ejet et drivhus før, og du derfor er helt ny på området. Valg af drivhus kræver i sig selv mange overvejelser, men spekulationerne er ikke ovre, når drivhuset er valgt, for herefter skal du både tage stilling til drivhusets indretning og til, hvad du egentlig ønsker at dyrke ude i dit drivhus. Vil du have succes med dine første projekter i drivhuset, er der heldigvis nogle få gode tips, du kan følge, og de tips deler vi selvfølgelig med dig her på siden, så du kan komme godt fra start. Vores bedste tips til dig som nybegynder med drivhus er som følger:

  1. Sørg for at de optimale temperaturforhold i drivhuset er på plads fra starten, og at du har mulighed for god ventilation. Det gælder hele året rundt, og særligt overgangsmånederne i løbet af efterår og forår kan være drilske i forhold til temperaturen. Her kan vores vinduesåbnere samt vores produkter til afskærmning og opvarmning bidrage til bedre ventilation og temperaturforhold.
  2. Start i det små med nemme planter, der giver afkast med et minimum af indsats, så du nærmest kan være sikker på at gå en succesoplevelse i møde. Du kan eksempelvis vælge tomater, agurker, peberfrugter og chilier, der alle er gode drivhusplanter, som egner sig suverænt til dig, der er nybegynder med drivhus.
  3. Vær tålmodig. Øvelse gør mester, og det er ikke sikkert, at det hele bare spiller i første omgang. Det skal du dog ikke lade dig slå ud af, for jo mere tid du bruger i drivhuset, og jo mere du sætter dig ind i dets muligheder og betingelser, jo bedre resultater kan du skabe. Det tager ikke lang tid at blive fortrolig med dit drivhus, hvis du investerer tid i projektet fra start.