• 0 0

Sort drivhus

Sort drivhus eller aluminium drivhus

 

Stort set alle drivhuse du kan købe hos os fås sortlakeret. Se alle vores sorte drivhuse og drivhuse i aluminium her.

De sorte drivhuse begynder at gøre et større og større indryk i de danske haver. Førhen var det klassiske drivhuse i aluminium som prydede haverne. Efter at man er begyndt, at lakere drivhus profilerne i sort og antracit har man set en tendens til, at flere ønsker det i den mere neutrale farve som passer ind i de fleste haver og hvor designet er tidsløst.

Langt de fleste af de drivhuse vi sælger, sælger vi i farverne antracit/sort.
Et sort drivhus tiltaler oftest den nyere generation af drivhusejere, da mange ofte ser farven sort mere som en trend-farve og designet fremstår for de fleste mere tidsløst. De fleste af vores drivhuse fås både i antracit/sort eller i aluminium - Så mulighederne er fortsat som man selv ønsker.

Om du vælger dit drivhus i sort eller om du vælger det i aluminium har ingen forskel på holdbarheden af drivhuset. Du skal naturligvis stadig sørge for at vaske, rense og holde dit drivhus, ligesom med så meget andet. 

De fleste af vores tilbehørsartikler er også lakeret sort. Dette så farverne på tilbehøret matcher de antracit/sorte drivhuse da det er dem vi sælger flest af. 

Førhen brugte de fleste udelukkende deres drivhus til at dyrke i, i dag er trenden blevet lidt en anden da mange faktisk får et drivhus for, at man selv kan opholde sig i det og bruge det som et ekstra helårs-uderum. Derfor antager vi også, at det er derfor de fleste i dag vælger, at købe deres drivhus i sort - fordi det gerne skal kunne passe sammen med alt det andet man har i haven og ønsker at sætte ind af interiør i drivhuset. 

Sort er et sikkert valg også når man vælger at købe drivhus.