• 0 0

Minidrivhuse

Rigtigt mange ønsker at have en mulighed for at dyrke sine egne blomster, grøntsager og krydderurter, men har ikke pladsen til et traditionelt drivhus.

I vores sortiment findes flere såkaldte minidrivhuse, der let kan være på en lejlighedsaltan eller i en lille byhave.

Til dig, som gerne vil finde havemennesket frem, men som ikke har plads til et traditionelt, fritstående drivhus eller et orangeri, har vi her en optimal kompromisløsning. Du kan nemlig få et minidrivhus, som kan stå på eksempelvis din altan eller terrasse.

 

Skab din egen byhave

Med et minidrivhus i glas kan du lave din egen byhave, hvor du kan plante krydderurter, chilier, tomater, agurker og andet godt. Du kan eksperimentere med, hvilken chilisort der er perfekt til en omgang chili con carne, eller hvilken tomatsort, du skal bruge til tomatsalaten. Få inspiration til, hvad du ellers kan dyrke i dit minidrivhus her.

 

Et frirum fra det travle byliv

Selvom du måske bor i byen, kan du med et mini-væksthus trække dig tilbage og få naturen helt tæt på. Placer en lænestol ved siden af dit mindrivhus, og nyd duften og synet af spirende natur.

 

Modeller

Hos Juliana Drivhuse A/S har vi flere varianter af minidrivhuse. Vi forhandler de populære mærker:

 

Julianas force er, at de fremstilles på danske fabrikker. I Danmark er der høje kvalitetskrav blandt andet grundet skiftende vejrforhold, hvor vi ofte kan opleve blandt andet kraftig vind. Det betyder, at Juliana minidrivhuse er robuste, og kan holde til det danske vejr. Det har gjort Juliana drivhuse til de mest populære i Skandinavien.

Minidrivhusene er typisk designet med skydedøre, som dermed ikke tager meget plads.

Er du rent æstetisk til et mere traditionelt minidrivhus, kan du vælge Halls. Halls er det første firma som masseproducerede drivhuse til private ejendomme. Dets kendetegn er en ældre engelsk havetradition, som er særdeles populær, også i dag. Minidrivhuse fra Halls fås i forskellige modeller og størrelser, så du kan finde et, der passer til det udeareal, du har til rådighed.

 

Få endnu mere smagfuld mad

Med din egen køkkenhave bestående af friske grøntsager og krydderurter, er du sikret det bedste udgangspunkt for en vellykket middag. Det giver bare lige det ekstra.

Laver du for eksempel en simreret, så kom din yndlings krydderurt i og top til sidst retten med endnu flere krydderurter. Det giver en formidabel smag, som tørrede krydderurter ikke kan hamle op med. Og skal du have tilbehør til, så kan du med fordel have salat, tomat og andet, du holder af, i køkkenhaven. Det kunne også være avokado, squash eller frugter, som giver sødme og syrlighed til mange retter.