• 0 0

Drivhustilbehør

På denne side finder du drivhustilbehør til både Juliana drivhuse og Halls drivhuse. Du kan finde tilbehør til drivhuset, som kan bruges til at gøre dit drivhus både funktionelt og hyggeligt.

Hvis du ønsker at drivhustilbehøret skal gøre dine forhold i drivhuset så optimale til vækst som muligt, findes der både planteborde, fundamenterclips, ophæng, vinduesåbnere og meget mere.

Drivhustilbehøret findes oftest i flere forskellige størrelser så det passer til alle drivhuse fra Juliana eller Halls.

Hvis du mangler reservedele til dit Juliana eller Halls drivhus kan du finde dem her.

Drivhus tilbehør til Juliana og Halls drivhuse

Opdag vores store udvalg af tilbehør passende både til dyrkning i drivhuset, men også daseriet i drivhuset. Hvis du ønsker at skabe optimale forhold i drivhuset til dine planter, så er vores plantebord og integrerede borde til spirekasserne et oplagt valg. For at skabe skygge og god udluftning i drivhuset om sommeren, så planterne står beskyttet i de rigtige temperaturer, er skyggenettet og vinduesåbner det optimale valg. Plantespiraler, plantekasser og wiresystemer støtter planternes vækst i højsæsonen og ser samtidig flotte ud. Indret dit drivhus lige efter din smag, så du og familien kan hygge mange afslappende timer i haven.

Drivhustilbehør til alle

Drivhustilbehøret er både til dem der ønsker at skabe en bestemt stemning og til hobbygartneren.

Du kan altid få hjælp til indretningen af dit drivhus hos os eller selv opsamle inspiration til drivhusindretningen i et af vores drivhuscentre. Vi har forsøgt os efter bedste evne med, at lave drivhusudstillinger som kan give inspiration til indretningen med vores drivhustilbehør uanset hvilken funktion du ønsker dit drivhus skal have. Hos Juliana Drivhuse har vi et stort udvalg af tilbehør i høj og god kvalitet som du kan bruge til at indrette dit drivhus.

Hvad for noget tilbehør har Juliana Drivhuse?

Hos Juliana Drivhuse har vi et stort sortiment af kvalitets drivhustilbehør som også er praktisk. Du kan blandt andet købe alt fra potteholdere, plantehylder, tagudsmykning og vandingssystemer til borde, hylder rullegardiner og afskærmning.

Nogle af de personer som går op i at beskytte afgrøderne om sommeren i sommervarmen bruger skyggepasta som du finder under beskyttelse her på siden. Skyggepasta beskytter mod den kraftige solstråling der kan være i sommerhalvåret og påføres på ydersiden af drivhusruderne med pensel eller malerulle. Skyggepastaen tages nemt af igen med drivhusrens.

Drivhusplanter i højden

Er du en af dem som bruger dit drivhus til at dyrke planter i, så har du sikkert også oplevet – Eller kommer til at opleve – at der er mangel på plads i drivhuset, oftest gulvplads i perioden hvor væksten er på sit højeste. Derfor er det også muligt med drivhustilbehøret fra Juliana Drivhuse at gøre arbejdet både bedre, nemmere og mere overskueligt. Du har nemlig mulighed for både at montere Juliana urtepotter direkte i vinduesrammen hvilket er ideelt til mindre planter og krukker. Med urtepotteholderen kan du for eksempel dyrke krydderurter på en sjovere måde ved at hænge dem op som muligheden giver dig.

Juliana drivhuse har også udviklet ophængs kroge som kan findes under drivhustilbehøret. Disse Juliana ophængs kroge kan bruges til håndredskaber, lyskæder eller espalier, kun fantasien sætter grænser for hvad de kan bruges til.