• 0 0

Typer af drivhuse

Stort småt, væg- eller murmodel? - Find ud af det her!

Når man skal vælge drivhus, er det vigtigt at finde ud af hvilke behov og krav man har til drivhuset. Skal man blot kunne dyrke lidt krydderurter og har man ikke så meget plads, så anbefaler vi typerne som er beregnet til altan eller terrasse. Disse mindre drivhuse gør det nemt og enkelt at udleve en lille drivhusdrøm.

Går du efter den store drivhusdrøm med dyrkning af egne grøntsager, flotte blomster og med plads til frirum og fordybelse, så er Halls Popular, Juliana Premium, Juliana Compact og Juliana Gartner det rigtige valg for dig. 

Er man på udkig efter en oase eller et ekstra udendørs opholdsrum og samtidig kunne gøre de køligere aftener og nætter både lunere og længere, så er anbefalingerne helt sikkert at vælge et drivhus med lidt højere til loftet så det er lettere at bevæge sig rundt i huset. Vores Oaser, Grand Oaser, Premium, Halls Magnum, Gartner og Orangeri er helt perfekte valg til dette. Disse huse er ikke kun store nok til dyrkning men også så store at du kan bruge drivhusene som en ekstra stue udenfor. 

Skal du udnytte pladsen i haven, så er det en god ide at vælge en vægmodel så du ikke tager for meget plads rundt om huset. Vægmodellen kræver naturligvis at du har en lodret væg at montere drivhuset op ad.

Ønsker du dig det klassiske drivhus så skal du gå efter et fritstående drivhus. Disse drivhuse er som man kender dem, med plads rundt om husene og med mange muligheder for indretning.

Et drivhus på mur kan give en anden atmosfære i og omkring drivhuset. Murmodellerne giver plads til endnu mere personalisering af dit drivhus, da du kan udsmykke den nederste del af dit drivhus så det passer til din have.